[2018 New C9020-668] IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions | Killtest
Saturday, April 28, 2018 | Author: admin

 Killtest is a website which can meet the needs of many IT employees who participate in IBM C9020-668 exam. Currently nearly assured C9020-668 study guide is certainly easily obtainable in a variety of codecs to be excellent for your requirements and understanding manner. Your IBM C9020-668 exam and also all of IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions are listed to be easy in your cost. Your IBM Certified Specialist C9020-668 test are a few things you can use to reveal that you will have at the very least sufficient essential teaching to acquire of your IBM accreditation checkups. Killtest provide the IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions that will assist you to try and do your own C9020-668 IBM Storage Technical V1 exam test together with real and original IBM Certified Specialist C9020-668 exam questions and answers. IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions are certainly one examination with a combination of checkups needed to obtain IBM.

May Campaign: 27% OFF On All Killtest Practice Exam

Killtest IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions provide comprehensive coverage of the exam objectives while keeping it all still simple enough for you to understand it easily. Killtest C9020-668 practice test are 100% verified realistic C9020-668 exam questions and answers. Whether you are excited about receiving an individual's IBM C9020-668 test, you will end up with appropriate trail on the way to taking your employment to a new and level. After transferring in this practitioner extensive assessment, apply for many other IBM certifications. Due to reputation in the company inside subject, most companies choose to hire professionals who present an IBM. IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions may be for anybody who has an interest with developing a potential with Killtest. To succeed in a reliable or perhaps specialized level with IBM Certified Specialist C9020-668 test, transferring with IBM C9020-668 exam questions is the former action.

 

[2018 New C9020-668] IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions | Killtest

 

52.A customer looking for an all-flash solution is evaluating IBM products
The primary concern for the customer is the rapid growth of its database environment.
Which IBM flash solution should the specialist recommend to control capacity utilization?
A. IBM XIV Gen3 with SSD
B. IBM DS8886 PFE
C. IBM FlashSystem 900
D. IBM FlashSystem A9000
Answer: C

53. A customer has an existing IBM XIV Gen3 solution with 3 TB drives and nine modules.
While performance is acceptable, the customer wants to increase the
performance of small-block reads. The current nine modules are running at 60% of capacity.
Which solution should the technical specialist recommend?
A. Add the SSD caching option on five modules.
B. Add the SSD caching option on all nine modules.
C. Add IBM Spectrum Control Software with an IBM FlashSystem 900.
D. Add three mode data modules to improve performance.
Answer: A

54.A customer has a two-frame IBM TS4500 Tape Library with 24 IBM TS1150 drives.
The L frame is the left-most frame and the customer wants to add slots for 1100 cartridges.
The available physical space in the data center is limited, so high density (HD) frames are needed.
The customer has some existing IBM TS3500 storage frames that could be repurposed.
What does the customer need to understand about the upgrade?
A. An IBM TS3500 storage frame must be upgraded to HD2 before it can be redeployed.
B. The IBM TS3500 storage frames must be installed to the right of the L frame.
C. One IBM TS3500 storage frame may be installed and must be frame position one
D. A redeployed IBM TS3500 storage frame must be the last (right-most) frame.
Answer: B

55.A customer needs to exchange encrypted data cartridges with another company.
A competitor offers a solution that encrypts the data with static keys loaded into the tape drives.
IBM proposes IBM TS1150 tape drives using the built-in encryption feature.
Which competitive advantage does the IBM TS115O solution provide?
A. It stores keys in the drive that can then be exported to partners in a secure format.
B. It compresses the data before encrypting to achieve a better compression ratio.
C. It writes a unique encrypted data key on the cartridge using public/private key pairs.
D. It achieves better throughput by encrypting and compressing data at the same time
Answer: C

56.What should the technical specialist explain when describing the addition of grid elements to an IBM FlashSystem A9000R?
A. Element interface options must be the same type.
B. MicroLatency module size can be intermixed.
C. Up to 12 MicroLatency modules can be attached to a grid element.
D. Six elements must be grown to nine elements initially.
Answer:A

57.A customer s purchasing an IBM 3952 Tape Frame for an IBM TSS500 Tape Library.
In which resource can you find the customer’s detailed worksheets to complete the installation?
A. IBM TS3500 Introduction and Planning Guide
B. IBM 3952 Introduction and Planning Guide
C. IBM TS3500 Tape Library with System z Attachment Guide
D. IBM 3952 Tape System SAPR Guide
Answer: B

58.Which solution provides virtualization, consolidation, and automation for a cloud deployment?
A. IBM Spectrum Accelerate
B. IBM FlashSystem 900
C. IBM XIV with IBM Spectrum Protect
D IBM Virtual Storage Center
Answer: D

59.A customer wants to replace its legacy block storage environment with a new IBM FlashSystem
A9000R soluton and is concerned about properly estimating consolidated storage capacity after deduplication and compression savings.
Which tool should be used?
A. IBM Comprestimator
B. IBM Storage Tier Advisor Tool
C. IBM Data Reduction Estimator Tool
D. Capacity Magic
Answer: C

60.A customer wants a storage system solution with proactive system health management.
The customer has asked about advantages that the IBM FlashSystem A9000R offers.
Which feature should the technical specialist discuss?
A. Grid architecture redundancy with hot standby
B. System call home feature
C. Proactive phase out and self-healing mechanisms
D. Deduplication of data
Answer: C

With so many online resources offering C9020-668 study materials or C9020-668 test questions, it can be difficult to select the C9020-668 practice exam. IBM C9020-668 exam is very challenging, but with IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions, you can feel confident in obtaining your success on the IBM certification IBM Certified Specialist C9020-668 exam on your FIRST TRY. With latest IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions, you will be able to pass the IBM Storage Technical V1 easily in just one go. Using the total collection of Killtest C9020-668 Questions in addition to Answers, Killtest completely assures this individuals can pass C9020-668 test efficiently on the initial test, usually, we assurance to be able to reimbursement your hard earned money 100%. IBM Certified Specialist C9020-668 Exam Questions provide genuine test out questions in addition to advice, which in turn fuses while using the unique testing, over 96% with the actual report questions.



Post comment:

◎welcome to give out your point。