Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions(Q21-Q40)
Wednesday, May 2, 2018 | Author: admin

Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions:

H13-621 HCNP-Storage-CCSN(Huawei Certified Network Professional - Constructing Converged Storage Network)

21. Which of the following component is used to transmit the control information 
flow and business data flow between Huawei 18000 V3 series engines?
A. SVP
B. KVM
C. PCIe switch
D. 10GE switch
Answer: C

22. The following mistakes about Huawei OceanStor Storage Thin LUN and Thick LUN are: (Multiple Choice)
A. Both Thick LUN and Thin LUN need to be configured with initialization capacity.
B. Both Thick LUN and Thin LUN can be configured in the same storage pool.
C. Thick LUN and Thin LUN can both be greater than or equal to the available 
capacity of the storage pool where they reside.
D. Thick LUN and Thin LUN can all be created in bulk.
Answer: AC

23. Which of the following is a collection item of storage failure environment 
information? (Multiple Choice)
A. Device serial number and version information
B. Fault phenomenon and operation information before and after the fault
C. store alarm and log information
D. host operating system version
Answer: ABCD

24. Which of the following Smart technologies belong to the feature of data 
migration scenarios? (Multiple Choice)
A. Smart Partition
B. SmartVirtualization
C. Smartquota
D. SmartMigration
Answer: BD

25. What is the minimum migration granularity and default size for the OceanStor 
V3 storage SmartTier?
A. CK, 64MB or 256M
B. CK, 4MB
C. Extent, 4MB
D. Grain, 64KB
Answer: C

26. Each SCSI device on the host has a SCSI address, the address consists of which of the 
following parts? (Multiple Choice)
A. initiator ID
B. bus ID
C. target ID
D. LUN (Logical Unit Number)
Answer: ABCD

27. Which of the following belongs to Scale-out technologies of OceanStor 
18500/18800 V3 products?
A. Use PCIE2.0 full switching interconnection
B. Use PCIE3.0 full switching interconnection
C. Use 10GE full switching interconnection
D. Use 4GB IB full switching interconnection
Answer: B

28. Cloning is a complete copy of the source data at some point in time and
 is a snapshot technique.
A. True
B. False
Answer: A

29. Which of the following are not the features of the OceanStor Cloud Service?
A. Automatically solve the problem
B. Proactively check storage health status
C. Instant transmission of fault information to the cloud server
D. Always aware of equipment alarms
Answer: A

30. What types of cables are Huawei OceanStor V3 series storage used to cascade two storage devices?
A. FC Cable
B. SAS Cable
C. Mini SAS HD Cable
D. 10G Ethernet Cable
Answer: C

31. The OceanStor 5800 V3 storage system uses the mini SAS interface between the controller 
subrack and the disk subrack to provide a maximum transmission rate of 8 GB/s.
A. True
B. False
Answer: B

32. In OceanStor V3 asynchronous remote replication, what is the minimum time interval 
that can be achieved by the time slicing technology?
A. 5 Seconds
B. 5 Minutes
C. 3 Minutes
D. 3 Seconds
Answer: D

33. Which of the following is incorrect about Smart Quota in the OceanStor 5300 V3?
A. Quota Tree can be shared by protocol and cannot be renamed or deleted while sharing
B. You can move files across Quota Tree.
C. You can not move files between Quota Tree.
D. You can delete QuotaTree through OceanStor DeviceManager.
Answer: BD

34. Which of the following is not a part of the troubleshooting process?
A. Manually clear the NMS alarm and turn off the alarm light.
B. Observe the symptom and collect the fault information.
C. Troubleshoot according to the "Event Reference" or "Troubleshooting" manual.
D. Maintain the fault environment and contact technical support engineers.
Answer: A

35. About Huawei OceanStor V3 read SmartCache process, which is not correct? (Multiple Choice)
A. Server Reads I/O, SmartCache pool will return results to RAM Cache when 
SmartCache is missing.
B. Server Reads I/O requests, reads first from the SmartCache pool, and sends IO 
request to the RAM cache when it is missing.
C. Server Reads I/O requests, when fails to hit the SmartCache pool and RAM cache, 
the SmartCache pool is responsible for requesting data from the HDD.
Answer: BC

36. In the AD domain environment,which of the CIFS sharing statement is correct?(Multiple choice)
A. Storage System Support AD domain clients can only access CIFS shared directories 
with the same name.
B. When the AD domain client accesses the CIFS file sharing provided by the storage 
system, all the authentication is performed through the AD domain controller.
C. An AD domain client can view CIFS shared directories of other domain clients.
Answer: AB

37. When creating a file system snapshot, the write operation affects the 
write performance of the storage LUN because the snapshot is stored in a new location.
A. True
B. False
Answer: B

38. For NDMP 2-way backup of OceanStor V3, which of the following description 
is correct? (Multiple choice)
A. The NAS device sends the backup data over Fiber Channel to its directly 
attached tape device.
B. Tape devices can be shared by multiple NAS devices.
C. The tape device must support the NDMP protocol.
D. The backup server will generate an index to maintain these files and 
directories.
Answer: ACD

39. Which of the following features is supported on SmartThin LUNs in 
Huawei storage? (Multiple choice)
A. SmartDedupe
B. SmaQuota
C. SmartErase
D. SmartCompression
Answer: AD

40. Which of the following protocols uses the SHA-256 algorithm?
A. FTP2.0
B. SMB2.0
C. NFS3.0
D. NFS4.0
Answer: B

H13-621 Free Questions(Q1-Q20)http://blog.killtest.com/2018/05/02/huawei-h13-621-hcnp-storage-ccsn-v4-0-free-questionsq1-q20/



Category: Huawei | Tags:  | Views: ()
  • Articles related:

Post comment:

◎welcome to give out your point。